Wie is Lappie Lapin?

Lappie en zijn Rode Haar definitiefLappie Lapin is mijn geesteskind. Hij is een rijmend, grappig, soms wat brutaal konijn met een groot hart.

Ik heb dit boek in eerste instantie bedoeld als gezellig boek voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. In een aantal verhalen, overigens allemaal op rijm, verschenen toch wat waardevolle lessen.

De kers op de taart is het verhaal over de natuur. Dit inspirerende verhaal gebruik ik om kinderen, bijvoorbeeld op basisscholen, bewust te maken van plastic in de natuur. Plastic in de natuur is een actueel probleem waar we voorlopig nog niet mee klaar zijn. Mijn hart gaat uit naar de natuur en naar het ontwikkelen van bewuste, jonge mensen. Daarom is het boek Lappie Lapin erg geschikt voor inspirerende lessen op basisscholen, in combinatie met opruimacties.

Wil je meer weten over de lessen en opruimacties of wil je een gezellig boek van Lappie Lapin bestellen? Neem dan meteen even contact met me op. Dat kan via lappiebestellen@gmail.com of via het contactformulier op deze website.

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Lappie Lapin in Levende Lijve

Lapje mijn hangoor, de inspiratie voor Lappie Lapin

Advertisements

2 thoughts on “Wie is Lappie Lapin?

  1. Lieve Merel,

    Super leuk en erg orgineel, ben blij dat ik dezelfde passie met je deel. Prachtige verhalen gebasserd op een ontzettend lief schattig konijn. Ik koop dat de rest van de wereld ook onder de indruk zal zijn. Heel veel sterkte en veel geluk met je eerste druk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s